Vi har hjulpet Klippe Studio med en nye hjemmeside

15 Oktober 2019

Type: Hjemmeside, Markedsføring

Klient: Klippe Studio

Dialogen med Klippestudio startede med en walkin-klipning. Zaliha har med Klippe Studio fået stablet en god tilstedeværelse på Nørregade i Aarhus tilhørende en hjemmeside. Siden hjemmesiden gik live er der ikke blevet gjort meget ved hjemmesiden.

Whitney Studios til redningen. Når vi er ude i en arbejdsopgave som denne, er det forholdvist nemt at tilsidesætte arbejdstimer. Det har ikke et stort omfang af arbejde, da Zeliha blot ønskede at få opdateret hjemmesiden med et moderne udtryk. Det var vigtigt for Zeliha at beholder det simple ved hendes nuværende hjemmeside og den overskuelighed der følger med ved at have en one-pager.

Et andet kriterie var at hjemmesiden skulle tilpasses et responsivt design så besøgende kan tilgå hjemmesiden via telefon og stadig se pæn og struktureret ud. Et responsivt design er et must-have i 2019 med mængden af danskere der ejer en mobiltelefon og surfer på nettet. Derfor sørgede vi  også for, at de vigtigste af informationer var at finde i toppen, da man i stigende grad har fundet ud af at informationssøgere er lynhurtigere og gerne vi lse hvad de leder efter med det samme.

Som kirsebær på toppen har vi sørget for, at Klippes Studio er sikret en fremtid indenfor mulighederne af retargeting. En simpel Facebook-pixel integration har gjort, at Klippestudio kan samle og analysere fremtidig data og giver dem gode muligheder for, at vækste deres salon i fremtiden med hjælp af nålespids markedsføring.

Derudover forærede vi dem en betalt startpakke og investerede et beskedent beløb til brug af annoncering på Facebook.

Copyright © Whitney Studios. All rights reserved.