Et nyt produkt? The Coca-Cola Company.

08. Oktober 2019

Type: Produktkoncept

Klient: The Coca-Cola Company

 

I det seneste år har The Coca-Cola Company lanceret over 600 nye produkter. Disse produkter har blandt andet været med til at øge de sundere alternativer indenfor drikkevarer. Coca-Cola har faktisk aldrig produceret så mange sukkerfrie eller sukkerreducerende drikke, som de gør i dag – dét er noget at tage hatten af for!

En af de største opgaver for The Coca-Cola Company er at udvikle, lære og forbedre deres produkter hver eneste dag. De har formået at øge deres sociale ansvar og reduceret sukkerindholdet i mange af deres produkter – samtidig med at de har lanceret endnu flere zero- og sukkerfrie drikke. Det har vi hjulpet dem lidt med.

“Kan du huske de frosne Coca-Cola is som mor lavede da vi var børn?” Præcis. Det kan vi også. Og det er derfra vi fik inspirationen til at lave Coca-Cola Popsicles (DK: Coca-Cola Isen). Vi stillede en række personer spørgsmålet tilbage i 2018, og deres øjne lyste op som et barn der vidste at han/hun skulle have en lige på stedet. Det er den perfekte reaktion, og den reaktion vi har arbejdet på at opnå – hver gang.

Copyright © Whitney Studios. All rights reserved.